Motionscenter

Vridsted IF byder velkommen til Vestfjends Motionscenter, som ligger i lokalerne ud mod P-pladsen i Vestfjendshallen, Dåsbjergvej 25 A, 7800 Skive.

Her kan du købe abonnement til motionscenteret – har du glemt din adgangskode, så bestiller du et nyt! Anvend dit mobilnummer eller mailadresse, og du vil straks modtage en ny adgangskode på sms eller mail.

Har du ikke tidligere deltaget i en aktivitet i Vridsted IF, så skal du klikke på ” MEDLEMSLOGIN” øverst til venstre, og “Opret dig som nyt medlem”. Du vil modtage en adgangskode på sms eller mail, som du skal benytte ved tilmelding af dit hold.

Åbningstiden i motionscentret er hele døgnet. Det vil sige, at du kan træne, når du har tid og lyst.

Priser og betaling

Prisen for benyttelse af Vestfjends Motionscenter uanset alder er max 89 kr. pr. måned.

Man kan tilmelde sig betaling for:

 • 3 måneder 267 kr. + løbende måned pr. dag 3,00 kr.
 • 6 måneder 499 kr. + løbende måned pr. dag 2,77 kr.
 • 12 måneder 899 kr. + løbende måned pr. dag 2,50 kr.

Det vil sige, at tilmelder man sig 3 måneders betaling den 15. oktober, så betaler man for 15 dage i oktober á 3,00 kr. = 45 kr. + november, december og januar = 267 kr. I alt giver det 45+267 = 312 kr.

Alle fra 15 år skal købe en nøglebrik ved den første tilmelding. Prisen for denne nøglebrik er 70 kr.

Alt vedrørende udlevering, rettelser, aktivering, genaktivering af nøglebrikker sker udelukkende til Inspektør Jens Mark, på kontoret i klubhuset mandage fra 16-17 eller torsdage fra 19-20. Dog ikke på helligdage og skoleferien.

Betalingen foregår med betalingskort, hvor abonnementet automatisk fornyes, så længe man er medlem af motionscenteret og der hæves automatisk for den nye periode på betalingskortet, som er benyttet ved den første tilmelding.

 

Gratis prøvetime og vejledning

Ønsker du at få en gratis prøvetime, inden du køber et abonnement, så har du mulighed for at booke en gratis prøvetime hos en af vores vejledere. Du kan også booke en tid ved vores vejledere for at komme og se lokalerne.

Såfremt det skulle være nødvendigt, vil du kunne få et grundtræningsprogram gratis.

Instruktør og planlægning af grundtræningsprogrammer

Når du er tilmeldt et abonnement i Vestfjends Motionscenter, kan du booke en gratis træningstime med Yasser El-Matari, hvor du kan få udarbejdet og tilrettet et grundtræningsprogram. Yasser giver i løbet af timen, instruktion i forskellige øvelser og hjælp til brug af maskinerne.

Varighed er ca. 1 time. Dette er gratis når man er medlem.

Kontakt Yasser på tlf. 28 89 39 65 eller mail Yelmatari1988@gmail.com

Har du lyst til at blive vejleder, eller har du en uddanelse eller erfaring, som gør dig i stand til at blive instruktør, så kontakt motionscenterudvalget.

Sådan booker du en gratis prøve- eller træningstime

Gratis prøvetime, ved en af vores vejledere, kan bookes af alle medlemmer af Vridsted IF. Er du ikke medlem af Vridsted IF, så tilmeld dig som ”Nyt medlem” her. Såfremt i er en gruppe, er der plads til 4 personer.

Gratis træningstime hos vores Instruktør Yasser El-Matari, kan bookes af alle medlemmer, der ar tilmeldt sig et abonnement hos Vestfjends Motionscenter. Der er plads til 4 personer til hver træningstime.

Af hensyn til planlægning, bedes i booke prøve- og træningstimerne, enten på tlf. 28 89  39 65 eller mail Yelmatari1988@gmail.com

 

Regelsæt for Vestfjends Motionscenter

Der er ikke mange regler i Vestfjends Motionscenter, men nogle få, enkle retningslinjer, som for de fleste vil virke helt naturlige.

 • Al træning foregår på eget ansvar
 • Børn og unge under 15 år må kun være i centeret ifølge med forældre
 • Børn under 15 år er gratis i følgeskab med en betalende voksen
 • Nøglebrikken er personlig og skal benyttes hver gang du går ind i centeret, også i det tilfælde at døren står åben, af hensyn til kontrollen
 • Nøglebrikken må ikke overdrages/udlånes til andre
 • Det er ikke tilladt at lukke andre med in i motionscenteret
 • Ved kontingentrestance lukkes adgangskortet
 • Der skal skiftes til indendørs træningsfodtøj, inden man går ind i centeret
 • Omklædning skal foregå i omklædningslokalerne. Der må ikke opbevares nongen form for skiftetøj eller tasker i motionslokalet
 • Det er ikke tilladt at træne i bar overkrop
 • Anvisninger fra instruktørerne skal altid følges
 • Ryd op efter dig selv. Sæt håndvægte m.m. på plads efter brug
 • Maskinerne skal sprittes og aftørres efter brug. Smid brugt papir m.v. i skraldespanden
 • Mobiltelefoner skal være på lydløs og telefonsamtaler skal foretages uden for træningsrummet
 • Rygning og indtagelse af alkohol (øl, spiritus m.v.) og mad er ikke tilladt
 • Enhver form for indtagelse af dopingmidler er ikke tilladt

Misbrug af inventar, træningsudstyr, nøglebrik, tilsidesættelse af regler samt chikane af andre medlemmer giver Vridsted IF ret til at ophæve medlemsskabet uden refusion af kontingent.

Tilmeld dig her

Læs abonnementsbetingelser for
Vestfjends Motionscenter


Opsig dit abonnement

Opsigelse skal ske med 14 dages varsel inden påbegyndelse af en ny betalingsperiode. Der refunderes ikke for en eventuel resterende forudbetalt periode. Opsigelse skal sendes til inspektor@vridstedif.dk

 

Nøglebrikken

Ved indgåelse af abonnement til Vestfjends Motionscenter med Vridsted IF skal man købe en nøglebrik. Nøglebrikken er herefter Jeres ejendom. Nøglebrikken er personlig og må kun anvendes af personen selv. Kun medlemmer fra 15 år kan få udleveret en nøglebrik.

Alt vedrørende udlevering, rettelser, aktivering, genaktivering af nøglebrikker sker udelukkende til Inspektør Jens Mark, på kontoret i klubhuset mandage fra 16-17 eller torsdage fra 19-20. Dog ikke på helligdage og skoleferien.

Ved opsigelse af abonnement i motionscentret, vil nøglebrikken blive deaktiveret. Nøglebrikken kan genbruges, hvis du senere ønsker at være medlem af motionscenteret igen.

 

Kameraovervågning

Der er ingen bemanding i motionscenteret. Derfor er der etableret kameraovervågning både udenfor og indenfor. Oplever du uregelmæssigheder eller tyveri i og udenfor lokalerne, så bedes du kontakte Formanden i Ledelsesgruppen hvorefter videooptagelserne vil blive gennemgået.

Kameraovervågningen bliver kun kigget igennem såfremt der er tegn på hærværk, tyveri eller andet.