CORONA STATUS

8 juni 2020

Vestfjends Motionscenter åbent fra Onsdag d. 10 juni kl.: 08:00

Dette sker under forudsætning at følgende regningslinjer (som er udarbejdes med udgangspunkt i DIF’s samme) følges:

  1. Antallet af aktive i fitnesslokalerne begrænses, således at der maksimalt er en udøver pr 4 m2. Dette betyder konkret maksimum 26 antal brugere samtidig.
  2. Brugerne holder god afstand (2 meter) til hinanden.
  3. Svedabsorberende udstyr: Yoga- og træningsmåtter vil ikke være tilgængeligt. Brugerne opfordres til at medbringe eget udstyr, hvis dette skal anvendes til træning.
  4. Kontaktflader på redskaber og maskiner skal desinficeres mellem hver benyttelse af den enkelte bruger. Desinfektions midler er at finde i lokalerne

Der vi ske ekstra udluftning og rengøring som en del af den daglige drift med hyppig desinficering af berøringsflader som dørhåndtag, vandhaner og træningsudstyr og -maskiner.
Der vil blive kigget på om noget skal rykkes rundt – forslag til optimering er yderst velkomne.

Der komplette retningslinjer for indørs aktivitet findes på:

https://www.dif.dk/da/forening/raad-og-viden-om-idraetsudvikling/corona

Generelle anbefalinger er forsat gældende:

  1. Husk afstand Vær særlig opmærksom på håndhygiejne – brug håndsprit, hvis der ikke er mulighed for at vaske hænder med vand og sæbe.
  2. Host eller nys sker i albuen eller i et papirlommetørklæde.
  3. Man skal holde sig hjemme, hvis man har symptomer som feber, hoste eller muskelømhed – og gå straks hjem selv ved milde symptomer.
  4. Vær opmærksom på de særlige risikogrupper som defineret af Sundhedsstyrelsen

På Vegne af Motionscenterudvalgt og Ledergruppen


5. Juni 2020

Der blev den 18. marts 2020 indført et midlertidigt forbud mod indendørs sports- og fritidsfaciliteter mv., herunder bade og legelande, biografer, teatre, fitnesscentre og solcentre. For indendørs sport, bade- og legelande og fitnesscentre forlænges forbuddet til medio august 2020. At Corona-virus skulle ramme så hård og så længe kunne ingen vist forudse og med den forventede lange nedlukning er der begyndt at dukke spørgsmål op omkring særlig motionscentret, tilbagebetalinger og den forsatte automatiske betaling.

Vridsted IF er en forening der udelukkende er drevet af tilskud og primært medlemskontingenter. Foreningens faste udgifter som løn, varme og strøm har her under Corona stort set været på samme niveau i forhold til normalt. Da foreningen er drevet af  primært medlemskontingenter vil det der for den enkelt måske betyder lidt, vil for foreningen betyde meget hvis vi skulle afstå eller tilbagebetale alle medlemskontingenter. Når dette er sagt ønsker vi selvfølgelig heller ikke at andre skal blive presset økonomiske. Med opfordring til at vise samfundssind og en forståelse for at vi er en forening, samt at hvis der kommer færre kontingentbetalinger betyder det færre nye tiltag – vil vi åbne op for at man kan få forlænget sit kontingent fra 1. Maj og frem til træningen igen kan genoptages, hvis dette ønskes. Maj valgt grundet i at der blev det muligt for andre sportsgrænse at starte deres aktiviteter. Ønsker man at benytte denne mulighed skal der skrives til: corona@vridstedif.dk og så vil vi sørge for at forlænge abonnementet når den tid kommer.

Ledergruppen
Vridsted IF


11. Maj 2020

coronasikker fodbold træning


11. Marts 2020

Grundet regerings og sundhedmyndighedernes tiltag og opfordringer til yderligere inddæmningen af COVID-19 (Corona) indstiller Vridsted IF foreløbigt alt holdaktivitet fra dags dato.

Halinspektøren vil også i kommende periode være begrænset tilgængelig.

Håber i vil støtte op om dette tiltag.

Vridsted IF