Velkommen til Vridsted IF

Til alle medlemmer og brugere i Vridsted IF

DGI/DIF opfordrer alle idrætsforeninger til at aflyse alle aktiviteter nu og foreløbig frem til 10. maj.
Dette gælder for både indendørs og udendørs aktiviteter.

Ledergruppen vil følge denne opfodring men selvfølgelig holde nøje øje med udviklingen og lukke op for aktiviteter i samme grad som anbefalingerne ændres, så vi hurtigst mulig kan komme tilbage til normalen.

At det har ramt VIF er der ingen tvivl om – nogle arrangementer er blevet flyttet andre er helt blevet aflyst. Dette betyder også at vi er mere økonomisk udfordret end ellers trods en stadig sund økonomi.

Enkelte meldlemmer af foreningen har spurt om tilbagebetalinger eller forlængelser af deres medlemskab – hvis alle gjorde krav på dette ville det ramme foreningen hård foruden at der administrativt vil være en stor udfordring.
Vi vil derfor, også med baggrund i anbefalinger fra DGI/DIF, opfordre til samfundsind og til at der ikke gøres krav – den enkeltes bidrag vil samlet have en stor betydning for en forsat bevarelse af foreningen.

De bedste hilsner
Vridsted Idrætsforening


Vridsted Idrætsforening er medvirkende til at skabe et idræts- og kulturelt samlingspunkt for hele Vestfjends, i og omkring klubhuset og Vestfjendshallen. Foreningens mål er at skabe gode rammer til udøvelse af idræt og kulturelle aktiviteter, for derved at fremme det gode kammeratskab i lokalsamfundet. Dette sker i et godt og konstruktivt samarbejde med vores medlemmer, samarbejdspartnere og sponsorer.

 

Nyheder

 

Vridsted IF

Sportsklub
170

Gruppen hvor du kan holde dig opdateret om hvad der sker i Vridsted IF.

Vridsted IF

2 months 2 weeks ago

Grundet regerings og sundhedmyndighedernes tiltag og opfordringer til yderligere inddæmningen af COVID-19 (Corona) indstiller Vridsted IF foreløbigt alt holdaktivitet fra dags dato.

Vestfjends Motionscenter er heller ikke tilgængelig, men brugerne får besked snarest.

Halinspektøren vil også i kommende periode være begrænset tilgængelig. Håber i vil støtte op om dette tiltag.

Vridsted IF

4 months 4 days ago

Damehold i aften 20-21:
Ha’ gerne indesko med - vi skal spille basket til opvarmning 🏀